AltaVault Seminar

23.01.2017

AltaVault Seminar

Den 25. maj 2018 træder den nye EU persondataforordning i kraft med advarsel om bøder på op mod 20 millioner euro til virksomheder, der ikke lever op til de skærpede krav. Vi oplever i stigende grad, at mange virksomheder endnu ikke har styr på reglerne - og ikke mindst konsekvenserne - ved denne nye lov, og derfor afholder vi i januar dette arrangement med fokus på netop dette emne.

Til at forklare de juridiske aspekter af loven har vi inviteret Michael Hopp fra Plesner Advokater med. Michael har mere end 15 års erfaring med persondataret og vil belyse de juridiske sider af EU persondataforordningen, som virksomheder skal være særligt opmærksomme på.

Vi vil også præsentere dig for NetApps datahåndteringsløsning - AltaVault - der kan øge fleksibiliteten og sikkerheden i jeres backup, da loven fremover vil sætte større krav til netop datasikkerhed.

Arrangementet afholdes hos Fujitsu i Ballerup torsdag den 26. januar fra kl. 09.00 - 11.30.  
Afslutningvis byder vi på en sandwich, hvor der vil være mulighed for uddybende spørgsmål og uformel snak. 

  

 Tilmelding via linket eller på tlf. 28 59 86 00

AltaVault_QR_kode

Intelligo ApS

Vi er et IT firma, som leverer intelligente IT løsninger til professionelle. Sammen finder vi den helt rigtige IT løsning til din virksomhed. Få top professionel IT services ved at vælge Intelligo.

Aktuelt

Testimonials

Samarbejde der virker

Vi er utroligt glade for samarbejdet og drager megen nytte af vores fælles opfattelse af,...
Karsten Gråbæk, attityde.dk
Læs det hele

Kontakt

Intelligo ApS

Øst:
Kildelunden 28
2660 Brøndby Strand
Telefon: 3131 4010

Vest:
Multebærvej 13
8600 Silkeborg
Telefon: 2859 8600

info@intelligo.dk