Nyt NetApp storagesystem

Thursday, October 27, 2016

Nyt NetApp storagesystem

”Vi skulle bruge et nyt storagesystem til vores IT løsning. Det gamle system var både for lille og ikke tidssvarende mere. I takt med at IT systemerne bliver mere krævende og oppetidsgaranti bliver vigtigere og vigtigere, skulle der et system til, som kunne håndtere opgaven.

Intelligo kunne præsentere en løsning der både var hurtigere, større og mere energieffektiv. 3 faktorer der er vigtige for vores forretning. I takt med at vores forretning vokser og vi bliver flere medarbejdere, kommer IT til at spille en mere central rolle i virksomheden.

Vi kiggede i fællesskab på flere faktorer, når det drejer sig om hastighed, plads og ikke mindst sikkerhed. Valget faldt på en løsning fra NetApp. Løsningen indeholder SAS og SSD diske for at kunne levere en høj ydelse. Sammenholdt med et failoversystem som sørger for en høj oppetidsgaranti.

Som et ekstra plus er den nye løsning mere energieffektiv end den gamle og mindre løsning.

Implementeringen blev planlagt således, at der kun reelt var 12 minutters nedetid. Det er vi meget tilfreds med!”

 

Henrik Pilegaard Sørensen, CFO, Maki A/S

Intelligo ApS

Vi er et IT firma, som leverer intelligente IT løsninger til professionelle. Sammen finder vi den helt rigtige IT løsning til din virksomhed. Få top professionel IT services ved at vælge Intelligo.

Aktuelt

Testimonials

Udbyggelse af SAN miljø

I forbindelse med udvidelse af Fujitsu Eternus SAN på remote destination, skulle vi bruge...
René Steen, Sparinvest
Læs det hele

Kontakt

Intelligo ApS

Øst:
Kildelunden 28
2660 Brøndby Strand
Telefon: 3131 4010

Vest:
Multebærvej 13
8600 Silkeborg
Telefon: 2859 8600

info@intelligo.dk