Netværk

Firewall, switche. Det er bare nogle af de centrale enheder i et netværk der gør at det hele hænger sammen

Lige såvel som server og storage er vigtigt er netværks udstyr og og opsætning meget centralt. For at data skal kunne bevæge hurtigt og sikkert i netværket, skal det konfigureres korrekt og så solidt at udefrakommende angreb bliver afvist.

Det kræver at man laver en god netværkstegning over den komplette netværksinstallation. Ud fra den kan man definere subnet, hjemmearbjdspladser, Wireless net mm. Jo større virksomhed jo vigtigere er opgaven. 

WiFi

Trådløst netværk bliver mere og mere udbredt i takt med at vi alle bliver mere mobile og får flere tråsløse enheder. Det kræver også at man har styr på hvem må hvad. Med kablet netværk ved man hvad der er af muligheder i den anden ende. En trådløs enhed kan være hvad som helst. Så vi vil gerne have lidt bedre styr på de enheder. Intelligo kan anbefale en løsning hvor man enten selv har administrationen af det trådløse net eller vi passer driften af  det.

Se alle vores IT-løsninger her

Brug for hjælp til netværk?

Så tag fat i os - så hjælper vi gerne med en sikker og solid netværks løsning

Intelligo ApS

Vi er et IT firma, som leverer intelligente IT løsninger til professionelle. Sammen finder vi den helt rigtige IT løsning til din virksomhed. Få top professionel IT services ved at vælge Intelligo.

Aktuelt

Testimonials

Udbyggelse af SAN miljø

I forbindelse med udvidelse af Fujitsu Eternus SAN på remote destination, skulle vi bruge...
René Steen, Sparinvest
Læs det hele

Kontakt

Intelligo ApS

Øst:
Kildelunden 28
2660 Brøndby Strand
Telefon: 3131 4010

Vest:
Multebærvej 13
8600 Silkeborg
Telefon: 2859 8600

info@intelligo.dk