Online Services

Hvor ligger dine data? I dag kan data ligge lokalt og eller i skyen. Vi hjælper med at finde den optimale løsning

Skal data ligge lokalt eller "ude i byen". I dag er den grænse lidt mere fleksibel. Det kan være at centrale produktionsdata skal ligge internt i virksomheden. Men hvad med f.eks. mail og kalender?

Office365 har virkelig gjort sit indtog i virksomhederne. Så er man fri for at passe mailserveren og holde den i luften. Officepakken følger med og er altid på nyeste niveau. Backup af mail er der styr på og vil man gerne have yderligere backup kan det også klares. Det er bare ét eksempel på en online IT-service. Det kunne også være remote backup af data, for sikre en ekstra kopi uden for virksomheden. Mulighederne er mange!

Office365 

 

Azure er en anden cloud baseret løsning eller IT-service. Servere, backup, virtuelle maskiner placeret i skyen. Skalerbare og fleksible løsninger er kendetegnende ved disse muligheder.

Azure

 

Cloudbaseret WiFi administration er en anden smart tjeneste der gør det nemt at administrere sit trådløse netværk. Klik her for mere information

UniFi_Dashboard 

Online Services - bare spørg os hos Intelligo

Vi er eksperter i online services og hjælper dig gerne igennem junglen - til en god og solid løsning til din forretning.

Intelligo ApS

Vi er et IT firma, som leverer intelligente IT løsninger til professionelle. Sammen finder vi den helt rigtige IT løsning til din virksomhed. Få top professionel IT services ved at vælge Intelligo.

Aktuelt

Testimonials

Udbyggelse af SAN miljø

I forbindelse med udvidelse af Fujitsu Eternus SAN på remote destination, skulle vi bruge...
René Steen, Sparinvest
Læs det hele

Kontakt

Intelligo ApS

Øst:
Kildelunden 28
2660 Brøndby Strand
Telefon: 3131 4010

Vest:
Multebærvej 13
8600 Silkeborg
Telefon: 2859 8600

info@intelligo.dk